WMF

WMF Gourmetköksskål med silikonbotten 3,1 liter/20 cm

549 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för Bagaren och Kocken

Förbättra din matlagningsupplevelse med WMF Gourmet Kitchen Bowl med silikonbotten, 3,1 liter och 20 centimeter i diameter. Skålen är ett oumbärligt verktyg i köket och passar till allt från att blanda ingredienser och såser till att marinera kött, fisk eller grönsaker.
Den lökformade designen är perfekt för att blanda olika recept eller knåda deg och är kompatibel med nästan alla typer av vispar och mixers. Den halkfria silikonbasen ser till att skålen hålls stadigt på plats under användning. Andra praktiska egenskaper är en droppfri kant med hällpip och en design som tål maskindisk, vilket gör rengöringen enkel och säkerställer optimal hygien. Skålen är tillverkad av högkvalitativt Cromargan® 18/10 rostfritt stål, som kombinerar en matt yta på utsidan med en polerad yta på insidan för att säkerställa exceptionell hållbarhet och enkel rengöring.

WMF Gourmetköksskål med silikonbotten 3,1 liter/20 cm finns i kategorin Skål. WMF är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Skal