Weber

Weber Master-Touch® GBS SE E-5755 Kolgrill - Rostfritt grillgaller

3 999 kr
I lager    Sponsrad länk för Bagaren och Kocken

Webers Master-Touch® GBS SE E-5755 tar din grillning till nya höjder! Låt dig imponeras av den här uppgraderade kolgrillen i den lyxiga serien Master-Touch®. Här får du uppleva ett förstklassigt grillgaller i rostfritt stål med Gourmet BBQ System som förvandlar grillen till ett härligt utomhuskök! Samla hela familjen och bjud på god grillad mat, både till vardags och fest! Med en sådan här grill i din ägo finns det aldrig någon ursäkt för att inte avnjuta förstklassig mat!Klotgrillen har en tidlös design i klassisk svart färg som lyfter trädgården eller uteplatsen. Här erbjuds du en uppsjö av moderna funktioner, exempelvis ett fäste för din iGrill-termometer. Grillytan är hela 57 centimeter i diameter, vilket gör att du får plats med en generös mängd mat. Spjällinställningen Low & Slow gör att du enklare kan röka maten på grillen, vilket ger dig möjlighet att variera teknik för tillagning. Andra trevliga funktioner inkluderar en termometer som är inbyggd i locket, två smarta gummerade allvädershjul som ökar grillens funktionalitet och en Tuck-away lockhållare som ger dig fria händer medans du tittar till maten. På locket och baljan finner du väderbeständiga handtag. På baljans handtag finns dessutom flera uppskattade redskapskrokar som hjälper dig hålla ordning på dina verktyg. Du kommer även att älska One-Touch rengöringssystemet i rostfritt stål som gör det extra enkelt att tömma askan från den slutna askfångaren. Det porslinsemaljerade locket och baljan gör rengöringen ännu enklare. Nu behöver du inte längre fundera när någon frågar vad det blir för mat! Svaret är alltid grillat!
 
Specifikationer:
- Färg: Svart.- Kolgrill.- Grillyta: 57 cm i diameter.- Mått: 107 x 65 x 72 cm.- Porslinsemaljerat lock och balja.- Gourmet BBQ System-grillgaller i rostfritt stål som gör din grill till ett komplett utomhuskök.- Locktermometer.- Lockspjäll i rostskyddat aluminium som garanterar optimalt luftflöde. - 2 gummerade allvädershjul som förbättrar funktionen.- Handtag på lock och balja som tål olika väder. Baljan har inbyggda redskapskrokar.- One-Touch rengöringssystem i rostfritt stål.- Sluten askfångare.- Low & Slow spjällinställning för perfekt luftflöde vid rökning.- Tuck-away lockhållare.- Fäste för iGrill.

Weber Master-Touch® GBS SE E-5755 Kolgrill - Rostfritt grillgaller finns i kategorin Kolgrill. Weber är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Kolgrill