Stelton

Stelton Pilastro cocktail shaker 40 cl, clear

549 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för Bagaren och Kocken

Med sitt räfflade glas och gläsande stål är Pilastro shaker från Stelton inte bara ett dekorativt inslag på bardisken – den är även perfekt för att blanda läckra drinkar med. Shakerns form är baserad på den traditionella Manhattan-shakern, vilken består av tre delar: behållare, filter och lås. Locket är dessutom utformat så att det kan användas som en måttbägare på exakt 2 centiliter. Design och funktion går med andra ord hand i hand, som alltid hos Stelton.
Pilastro shaker rymmer 0,4 liter. Tack vare den behändiga storleken är shakern mycket lätt att hantera när du skakar drinkar hemma i köket. Storleken är även bra om du vill kunna blanda en drink i taget. Shakern matchar fint med resten av Pilastro-serien. Serien är designad av Francis Cayouette, som inspirerats av 1920-talets eleganta och funktionella art déco-stil. Tål maskindisk. Glasbägaren tål även mikrovågsugn (dock inte locket). Höjd 20,5 centimeter, diameter 9,5 centimeter.

Stelton Pilastro cocktail shaker 40 cl, clear finns i kategorin Cocktailshaker. Stelton är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Cocktailshaker