Stanley

Stanley Perfect-brew pour over, termoskaffebryggare 0,6 liter, hammertone green

339 kr
I lager    Sponsrad länk för Bagaren och Kocken

Älskar du nybryggt kaffe är denna praktiska portabla kaffebryggare för termos precis för dig! Det här är en kaffebryggare som du kan använda både hemma och ute under en utflykt till exempel på stranden. Allt du behöver göra är att mäta upp kaffepulvret, hälla i varmt vatten och vänta några minuter tills kaffet är klart. Med denna kaffebryggare behöver du inte ta med kaffefilter eftersom det finns ett inbyggt rostfritt stålfilter som går att ta loss och rengöra, och sen använda igen.
Med andra ord väldigt lätt att använda och passar de flesta termosar och termosmuggar från Stanley som har en öppning större än 62 millimeter. På insidan finns fyra mätvärden (0,25 ml, 0,35 ml, 0,47 ml, 0,6 ml) kan du enkelt brygga rätt mängd.
Kaffebryggaren är både BPA-fri och består av 18/8 rostfritt stål som innebär att båda materialen är godkända för livsmedel. Och hela kaffebryggaren är enkel att rengöra då den tål diskmaskin.
Mugg ingår inte.

Stanley Perfect-brew pour over, termoskaffebryggare 0,6 liter, hammertone green finns i kategorin Termosflaska. Stanley är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Termosflaska