Spiegelau

Spiegelau Linear longdrinkglas 4-pack

499 kr
I lager    Sponsrad länk för Bagaren och Kocken

Njut av cocktails och mocktails på bästa sätt med det här setet om fyra eleganta Linear longdrinkglas från Spigelau – speciellt utformade för att förhöja smaken på både drinkar och alkoholfria drycker. Glasen är tillverkade av premiumkristallglas, med smala vertikala spår som skapar en unik ljusreflektion och bidrar till en speciell atmosfär. En kombination av funktionalitet och estetik som lyfter hemmabaren till nästa nivå.
Glasens höga form bevarar bubblorna i dina drinkar, samtidigt som den generösa storleken ger gott om plats för både vätska och is. Linear longdrinkglas är helt enkelt det perfekta valet för alla som uppskattar en god och vackert presenterad dryck, oavsett om det är kolsyrat vatten till middagen eller en drink vid festliga tillfällen. Glasen är maskintillverkade, vilket innebär att det kan förekomma små variationer i utseende. Diskningen blir enkel, eftersom glasen tål maskindisk.

Spiegelau Linear longdrinkglas 4-pack finns i kategorin Longdrinkglas. Spiegelau är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Longdrinkglas