Smeg

Smeg SO6302TX inbyggnadsugn 68 liter, rostfritt stål

13 589 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för Bagaren och Kocken

Den termoventilerade inbyggnadsugnen SO6302TX från Smeg är ett utmärkt val för dig som värdesätter prestanda, kvalitet och design i köket. Med sin eleganta estetik och anti-fingeravtrycksfinish i rostfritt stål integreras ugnen sömlöst i ditt kök. Ugnen är tillverkad av robust rostfritt stål och insidan är belagd med Ever Clean-emalj, som är otroligt lätt att rengöra, vilket blir ännu enklare med den inbyggda ångrengöringsfunktionen. Ugnsluckan är avtagbar och har en trippelglaslucka på insidan.
Ugnen är utrustad med flera specialfunktioner som t.ex:Soft Close & Soft Open - en avancerad funktion som säkerställer en mjuk öppning och stängning av dörren.AirFry - särskild matlagningsfunktion för AIRFRY luftfrysningsgrillBBQ - särskild tillagningsfunktion för den dubbelsidiga BBQ-grillenSTONE - särskild tillagningsfunktion för den rektangulära eldfasta stenenEver Clean Eamel - pyrolytisk emalj som är resistent mot syrorElektronisk kontroll - elektronisk kontroll av temperaturerUgnen har 10 traditionella tillagningsfunktioner, från konvektion och undervärme till specialfunktioner som pizza, eco och grill. Den har också flera ytterligare funktioner, såsom upptining och till och med luftfritös. Detta gör den idealisk för ett brett spektrum av köksbehov, från att förbereda traditionella rätter till mer experimentella och avancerade recept. Den moderna LCD-displayen EvoScreen gör att du enkelt kan välja och anpassa ugnsinställningarna efter dina önskemål. Ugnen har en elektronisk temperaturkontroll som kan justeras från 30-280°C, vilket ger dig fullständig flexibilitet vid matlagningen.

Smeg SO6302TX inbyggnadsugn 68 liter, rostfritt stål finns i kategorin Ugn. Smeg är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Ugn