Smeg

Smeg Smeg Blender, vit

4 995 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för Bagaren och Kocken

Med Smeg blender kan du göra allt från fräscha smoothies till varma soppor med en enda köksmaskin. Denna blender har en elegant design i mattsvart som passar in i alla kök, och en kraftfull motor som kan hantera alla typer av ingredienser. Oavsett om du vill göra en hälsosam grön smoothie, en krämig frozen dessert, en iskall cocktail eller en mustig soppa, så har Smeg Blender BLC01BLMEU ett automatprogram som passar dig. Du kan också välja mellan olika hastigheter och pulsfunktion för att få precis den konsistens du önskar.
Smeg Blender har en LCD-display som gör det enkelt att se och styra blandningsprocessen. Du kan välja mellan individuella och familjeanpassade lägen, beroende på hur mycket du vill blanda åt gången. Du kan också se hur lång tid det tar att blanda med den automatiska nedräkningen, eller hur länge du har blandat med den manuella uppräkningen. När du är klar kan du använda Autoclean-programmet för att rengöra kannan snabbt och smidigt.
Du får också en press som hjälper dig att trycka ner ingredienserna mot bladen, en spatel som hjälper dig att skrapa ur kannan, och en borste som hjälper dig att rengöra bladområdet.
Smeg Blender är mer än bara en blender. Det är ett uttryck för italiensk design, kvalitet och innovation. Beställ din blender idag och upplev alla de fantastiska möjligheter som den ger dig!

Smeg Smeg Blender, vit finns i kategorin Blender. Smeg är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Blender