Severin

Severin Multi airfryer 11 liter

1 816 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för Bagaren och Kocken

Severin Multi airfryer är det ultimata verktyget när du vill laga hälsosam mat, med mindre fett eller helt utan olja. Tack vare åtta förinställda program är fritösen enkel att använda, oavsett om du vill tillaga rotfrukter, fisk och kyckling eller baka någonting gott. Du väljer smidigt program via den tydliga LED-displayen med touchfunktion, där du även kan välja temperatur från 35-200°C och ställa in timern med signal upp till 60 minuter.
Den här mångsidiga modellen har en generös kapacitet på 11 liter, så att du kan laga mat åt många på samma gång. Du får dessutom med flera tillbehör, som ger dig ännu fler möjligheter i köket. Utöver den traditionella frityrkorgen ingår även en roterande korg, som ger extra krisp åt dina pommes och en perfekt rostning av dina grönsaker. Du får även tre grillgaller, som ger gott om plats för att torka frukt och grönsaker. Kronan på verket är det roterande grillspettet, som ser till att din kyckling tillagas perfekt samtidigt som den får en krispig yta. Samtliga tillbehör tål maskindisk. Självklart kan alla tillbehör diskas i diskmaskinen, så att du slipper tänka på disken efter middagen.

Severin Multi airfryer 11 liter finns i kategorin Airfryer. Severin är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Airfryer