Severin

Severin Köksassistent med integrerad våg, svart

2 320 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för Bagaren och Kocken

Den här kraftfulla och pålitliga köksassistenten från Severin kommer väl till pass när du behöver avlastning i köket. Assistenten har en kapacitet på imponerande 5,5 liter och klarar att knåda upp till 3 kilo kakdeg eller 1,5 kilo jäst deg. Dessutom har den en elegant mattsvart design som passar fint in på köksbänken, även när den inte används.
En finess med den här modellen från Severin är att den är utrustad med en integrerad hushållsvåg. På så vis kan du enkelt följa recept med viktmått utan att behöva väga dina ingredienser separat – både enkelt och exakt. Maskinen har justerbar hastighet med sju lägen samt pulsfunktion. Via den digitala displayen kan du enkelt ställa in tiden exakt utifrån det du behöver för dagens projekt i köket.
Utöver degkroken ingår två olika vispar till din assistent: en ballongvisp för att vispa grädde och äggvita, samt en platt visp som passar perfekt för till exempel pannkakssmet. Alla löstagbara delar tål maskindisk. Om du vill kan du komplettera din assistent med tillbehör som köttkvarn och blender, för att få ut mesta möjliga kapacitet i köket.

Severin Köksassistent med integrerad våg, svart finns i kategorin Köksassistent. Severin är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Köksassistent