Rosti

Rosti NEW Margrethe skål 3 liter, nordic green

340 kr
I lager    Sponsrad länk för Bagaren och Kocken

Den nya versionen av den klassiska Margrethe-skålen från Rosti är ett utmärkt redskap för alla matlagningsentusiaster. Den är tillverkad av det återvinningsbara plastmaterialet Durostima®, vilket gör skålen ännu starkare och mer slagtålig än någonsin tidigare. Det innebär att den klarar även de mest krävande köksuppgifterna. Det nya materialet innebär också att skålen nu är mikrovågs- och fryssäker, vilket ger dig ännu fler användningsområden för skålen. Om du lägger till lock som är anpassade för att passa en viss storlek kan du använda skålen till allt från att förvara mat i frysen till att värma upp den i mikrovågsugnen.
Margrethe-skålar är klassiska blandningsskålar som är kända för sitt goda grepp, praktiska hällpip och halkfria bottenring. Det gör dem till det perfekta valet när du behöver blanda ingredienser eller hälla utan att spilla - och med flera olika storlekar att välja mellan finns det en Margrethe-skål som passar din matlagning. Skålarna är utformade för att staplas på varandra, så att de tar mindre plats i skåpet. Du behöver inte oroa dig för rengöringen eftersom skålen tål maskindisk.

Rosti NEW Margrethe skål 3 liter, nordic green finns i kategorin Bakskål. Rosti är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Bakskål