Rosti

Rosti Margrethe skål 0,75 liter, humus

135 kr
I lager    Sponsrad länk för Bagaren och Kocken

Den lilla Margrethe-skålen på 0,75 liter från Rosti är den perfekta kökshjälpen när du lagar mat eller bakar. Den här klassiska blandningsskålen är utformad med komfort och funktionalitet i åtanke och är lätt att hantera och röra i utan att den glider ur händerna tack vare det goda greppet. Den praktiska hällpipen gör det också enkelt att hälla vätskor eller smet utan att spilla. För stabilitetens skull har Margrethe-skålen en halkfri bottenring som håller skålen säkert på plats oavsett om du rör om eller häller ingredienser i den.
Den här skålen är en uppgraderad version av Margrethe-skålen, som är tillverkad av Durostima®, ett återvinningsbart plastmaterial. Uppgraderingen gör skålen ännu starkare och mer slagtålig, vilket innebär att den håller längre och tål mer användning. Det nya materialet innebär också att Margrethe-skålen nu är säker att använda i både mikrovågsugn och frys. Om du dessutom väljer att köpa lock som är utformade för att passa perfekt till en viss storlek på Margrethe-skålen, har du också det perfekta förvaringsalternativet för rester eller redan tillagade måltider. Skålen tål även maskindisk.

Rosti Margrethe skål 0,75 liter, humus finns i kategorin Bakskål. Rosti är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Bakskål