Rocket

Rocket Appartamento TCA espressomaskin, krom/svart

22 990 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för Bagaren och Kocken

Appamento TCA från Rocket Espresso är den perfekta espressomaskinen för dig som vill uppgradera din kaffeupplevelse hemma. Med möjligheten att justera temperaturkontrollen kan du skräddarsy ditt kaffe exakt efter dina önskemål. Den senaste generationen av Appartamento har en modern estetik som gör sig bra på köksbordet. Designad av Valerio Cometti+V12 Design med känsla för detaljer får du en espressomaskin som utstrålar kvalitet och stil.
Men det är inte bara utseendet som imponerar. Appartamento TCA har också ett antal förbättrade funktioner som säkerställer en ännu bättre kaffeupplevelse. Maskinen är enkel att använda och du kan snabbt och enkelt göra den perfekta espresson, cappuccinon eller latten hemma. Med fem olika färgkombinationer kan du välja den som bäst passar ditt kök och din personliga stil. Välj mellan klassisk krom eller mattsvart och lägg till vita, svarta eller kopparfärgade cirkulära sidopaneler för att skapa din egen unika espressomaskin.
Appartamento TCA är en äkta premium-espressomaskin för hemmabruk. Med sin vackra design, förbättrade funktioner och möjlighet att justera temperaturkontrollen kan du ta din kaffeupplevelse till en helt ny nivå.

Rocket Appartamento TCA espressomaskin, krom/svart finns i kategorin Espressomaskin. Rocket är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Espressomaskin