Ritzenhoff

Ritzenhoff Sommersonett vinglas, 2-pack, NO:1&2

349 kr
I lager    Sponsrad länk för Bagaren och Kocken

Sommersonett-glasen är en riktig favorit bland de tryckta glasen från tyska Ritzenhoff. Vinglasen har en elegant design, där inspirationen är hämtad från Italiens underbara färger och dofter. Serien är framtagen av flera olika designers, men med samma form på glasen. Du kan med andra ord mixa, matcha och samla för att skapa din egen unika uppsättning vinglas med olika motiv.
I det här setet ingår två glas och du kan välja mellan flera olika mönster. Glasen är 22,5 centimeter höga, har en diameter på 9,3 centimeter och är tillverkade av högkvalitativt kristallglas. Formen passar perfekt för till exempel rosévin eller för en härlig sommardrink. En fin present till dig själv eller någon du tycker om. Tål maskindisk.
Familjeföretaget Ritzenhoff är baserat i Tyskland och har producerat kristallglas av hög kvalitet ända sedan 1904. Med fokus på hållbarhet, kvalitet och design har de blivit en favorit hos många vindrickare världen över.

Ritzenhoff Sommersonett vinglas, 2-pack, NO:1&2 finns i kategorin Vinglas. Ritzenhoff är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Vinglas