Riedel

Riedel Cognac set 4-pack

675 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för Bagaren och Kocken

Vill du ta din cognacupplevelse till en ny nivå? Då behöver du Riedel Cognac Set 4-pack, det ultimata setet för alla cognacälskare. Detta set består av fyra fantastiska glas som är skapade för att lyfta fram cognacens alla nyanser och egenskaper. Glasen är inte bara vackra att se på, utan också smarta och funktionella. Låt oss berätta varför.
Glasen har en ballongformad kupa som gör att du kan hålla och vifta med glaset för att släppa ut cognacens doft till näsan. Detta är viktigt eftersom doften är en stor del av smakupplevelsen. Glasen har också en smal öppning som minskar avdunstningen och koncentrerar cognacens bukett. Detta gör att du kan njuta av cognacens frukt, kropp, finess och eld på bästa sätt.
Glasen är tillverkade av kristall, ett material som är känt för sin klarhet, styrka och lyster. Kristallet ger också glasen en behaglig tyngd och känsla i handen. Glasen är maskintillverkade med hög precision av Riedel, världens ledande tillverkare av vin- och spritglas. Riedel har en lång tradition av att skapa glas som är anpassade till olika drycker och har ett brett utbud av stilar och former. Riedel Cognac Set 4-pack är en del av Riedels Mixing, Spirits & Cocktails kollektion som erbjuder olika stilar för varje typ av cocktail- och spritentusiast.
Glasen är också diskmaskinssäkra och lätta att rengöra, vilket gör dem praktiska och hållbara. Du behöver inte oroa dig för att de ska gå sönder eller förlora sin glans efter några diskningar.
Riedel Cognac Set 4-pack är det idealiska setet för dig som vill unna dig själv eller någon du tycker om en lyxig cognacupplevelse. Du kan använda glasen för att servera din favoritcognac eller prova någon ny sort som du har varit nyfiken på. Du kan också använda glasen för att göra läckra cocktails med cognac som bas. Oavsett vad du väljer kommer du att märka skillnaden som Riedel glas gör för din dryck.

Riedel Cognac set 4-pack finns i kategorin Cognacglas. Riedel är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Cognacglas