Princess

Princess Airfryer 6 liter, svart/silver

964 kr
I lager    Sponsrad länk för Bagaren och Kocken

Princess Airfryer Svart 6 Liter - En smart och snygg fritös
Om du vill ha en smart och snygg fritös som kan laga hälsosam och smidig mat med minimalt fett, kan du kolla in Princess Airfryer. Den här fritösen har en digital pekskärm som gör det enkelt att välja mellan åtta förinställda program för olika rätter. Du kan också ställa in temperaturen och tiden manuellt för att få din matlagning precis som du vill ha den. Fritösen har en volym på 6 liter, vilket räcker till att laga mat för hela familjen eller ett stort sällskap. Du kan tillaga allt från pommes frites och kyckling till bakverk och grönsaker med hjälp av varmluftstekniken som ger dig ett krispigt och saftigt resultat.
Princess Airfryer är inte bara praktisk, utan också stilren. Den har en svart och silverfärgad design som passar in i alla moderna kök. Fritösen har också ett grillgaller som är justerbart i höjd, vilket gör det möjligt att laga mat i två nivåer samtidigt. Fritösen har också en överhettningsskydd, en automatisk avstängning och ett kallt hölje för din säkerhet. Fritösen och grillgallret är lätta att rengöra, eftersom de kan diskas i diskmaskinen.
Princess Airfryer är en del av Princess-serien, som består av högkvalitativa och innovativa köksapparater. Den har en effekt på 1500 W och en garanti på två år. Om du vill ha en fritös som kan hjälpa dig att spara energi och tid med den snabba uppvärmningen, minska din miljöpåverkan med den låga energiförbrukningen och öka din kreativitet och variation med de olika programmen, är Princess Airfryer ett bra val för dig.

Princess Airfryer 6 liter, svart/silver finns i kategorin Airfryer. Princess är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Airfryer