Ola Särén Design

Ola Särén Design CIRKA knivlist, valchromat sand, 5-pack

1 099 kr
I lager    Sponsrad länk för Bagaren och Kocken

Skapa en egen knivlist med CIRKA-listerna från svenska Ola Särén Design. Här får du en elegant och praktiskt design i högkvalitativ valchromat. Ola Särén har skapat en list som gör det möjligt att själv bestämma färg och storlek. Du kan välja att montera din magnetiska knivlist i samma träsort, eller blanda olika sorter och ytbehandlingar - allt för en egen och unik stil. 
CIRKA monteras enkelt med hjälp av en stark dubbelhäftande tejp och kan sättas upp på kakel, tapet, glas och målade ytor så länge underlaget är rent. Paketet innehåller CIRKA-ringar tillverkade i valchromat och är behandlat med Osmo hårdvax som bara innehåller naturliga, vegetabiliska oljor godkända för livsmedel. Inuti listen finns en kraftig magnet som håller dina knivar på palts. Det ingår en rund CIRKA och två tycken halvmåneformade i varje paket. Vid behov torkas knivlisten enkelt av med fuktig trasa.

Ola Särén Design CIRKA knivlist, valchromat sand, 5-pack finns i kategorin Knivmagnet. Ola Särén Design är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Knivmagnet