Ola Särén Design

Ola Särén Design CIRKA knivlist, valchromat bordeaux, 3-pack

999 kr
I lager    Sponsrad länk för Bagaren och Kocken

Skapa en egen knivlist med CIRKA-ringarna från svenska Ola Särén Design. Här får du elegant och praktiskt design i valchromat. Ola Särén har skapat en list som gör det möjligt att själv bestämma över utseende och storlek. Du kan välja att montera din magnetiska knivlist med ringar i samma träsort, eller blanda olika sorter och ytbehandlingar - allt för en egen och unik stil. 
CIRKA monteras enkelt med hjälp av en stark, dubbelhäftande tejp och kan sättas upp på kakel, tapet, glas och målade ytor så länge underlaget är rent. Paketet innehåller CIRKA-ringar tillverkade i valchromat och behandlat med Osmo hårdvax som bara innehåller naturliga, vegetabiliska oljor godkända för livsmedel. Inuti listen finns en kraftig magnet som håller dina knivar på plats. Det ingår en rund CIRKA och två stycken halvmåneformade i varje paket. Knivlisten torkas enkelt av med en fuktig trasa vid behov.

Ola Särén Design CIRKA knivlist, valchromat bordeaux, 3-pack finns i kategorin Knivmagnet. Ola Särén Design är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Knivmagnet