Ola Särén Design

Ola Särén Design CIRKA knivlist, ask/natur, 3-pack

1 110 kr
I lager    Sponsrad länk för Bagaren och Kocken

Skapa din egen knivlist med CIRKA-ringarna från Ola Särén Design. Här får du en elegant och praktiskt design i en oöverträffad handgjord kvalitet av vackra träsorter med olika ytbehandlingar, allt producerat i Sverige. Ola Särén har skapat en list som låter dig själv bestämma hur stor den ska vara, samt i vilken form. Du kan välja att montera trälisten med ringar i samma träsort, eller blanda de olika sorterna, färgerna och ytbehandlingarna - allt för en egen och helt unik stil. 
CIRKA monteras enkelt med hjälp av den förmonterade, starka dubbelhäftande tejpen och kan sättas upp på kakel, tapet, glas och målade ytor, så länge underlaget är rent. CIRKA är tillverkad av massivt trä och behandlat med Osmos hårdvaxolja, som bara innehåller naturliga, vegetabiliska oljor godkända för livsmedel. Inuti listen finns en kraftig magnet som håller dina knivar på plats. I paketet ingår: en rund CIRKA och två stycken halvmåneformade. Vid behov, torkas knivlisten enkelt av med en fuktig trasa.

Ola Särén Design CIRKA knivlist, ask/natur, 3-pack finns i kategorin Knivmagnet. Ola Särén Design är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Knivmagnet