OBH Nordica

OBH Nordica Easy Fry 3in1 Steam+ airfryer, svart

2 372 kr
I lager    Sponsrad länk för Bagaren och Kocken

Med Easy Fry 3in1 från OBH Nordica får du en airfryer med stor kapacitet och många smarta funktioner, som hjälper dig att laga god och nyttig mat på kort tid. Airfryern underlättar vardagen genom att du kan använda den både för att fritera med mindre olja, grilla eller ånga dina råvaror. Easy Fry 3in1 har hela sju förprogrammerade inställningar för tillagning av pommes frites, nuggets, kyckling, pizza, kött, fisk och desserter. Du manövrerar smidigt mellan inställningarna tack vare touchpanelen, där du även kan ställa in en timer på upp till 60 minuter.
Easy Fry 3in1 har en kapacitet på 6,5 liter, där du kan laga upp till åtta portioner. Den passar alltså särskilt bra för stora familjer eller för dig som ofta lagar mat åt många. Ingen förvärmning behövs, utan airfryern kan användas direkt. Dessutom är den lätt att diska – alla avtagbara delar kan diskas i diskmaskin. Den avtagbara vattentanken rymmer 1,1 liter, och panelen låter dig veta både när det är dags att fylla på vatten och när tanken behöver diskas. Den talar även om till exempel när maten behöver skakas. När du köper en airfryer från OBH Nordica får du tillgång till en receptbok online med recept, tips och inspiration.Under en begränsad period så har du möjlighet att testa utvalda produkter hemma och lämna tillbaka produkten om du inte är nöjd.

OBH Nordica Easy Fry 3in1 Steam+ airfryer, svart finns i kategorin Airfryer. OBH Nordica är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Airfryer