NOD

NOD Sous Vide + Vakuumförpackare Startpaket

1 499 kr
I lager    Sponsrad länk för Bagaren och Kocken

Vill du börja laga mat med sous vide? I det här startpaketet från NOD ingår allt du behöver: sous vide, vakuumförpackare och vakuumpåsar.
NOD Sous Vide är en slimmad och tystgående modell som är enkel att använda, fäster säkert på alla typer av kastruller och ger dig ett perfekt resultat varje gång. Effekten på 1200 watt låter dig snabbt och jämnt värma upp 8-10 vatten till önskad temperatur. Du kan ställa in tiden från 0 till 99 timmar, så att du kan anpassa tillagningen efter dina egna behov. Sedan är det bara att njuta  av möra och saftiga köttbitar, fisk, ägg, grönsaker och mycket mer.
Vakuumförpackade råvaror passar inte bara till sous vide, utan är även ett platseffektivt och svinnsmart sätt att förvara mat på. NOD Vakuumförpackare har en kompakt och stilren design som enkelt får plats i en kökslåda. Den har en knapp som kombinerar vakuumfunktion och försegling, så att du kan förpacka maten snabbt och smidigt. Den är kompatibel både med vakuumrullar och färdiga påsar.
I startpaketet ingår även 50 stycken NOD vakuumpåsar: 25 påsar à 20x30 centimeter och 25 påsar à 28x40 centimeter. Påsarna är tillverkade av polyeten/polyamid och tål både infrysning och vattenbad i upp till 90°C.

NOD Sous Vide + Vakuumförpackare Startpaket finns i kategorin Sous Vide. NOD är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Sous Vide