Mason Cash

Mason Cash Mix Colour S24 skål, cream

395 kr
I lager    Sponsrad länk för Bagaren och Kocken

Mason Cash Skål Mix Colour S24: En klassisk och färgglad skål för alla dina bakbehov
Mason Cash Skål Mix Colour S24 är gjord av slitstarkt stengods som tål både diskmaskin och mikrovågsugn. Det betyder att du kan använda den för att blanda, värma och förvara dina ingredienser utan att behöva byta mellan olika kärl. Skålen är också chip-resistent, vilket innebär att den håller sig snygg och hel under lång tid.
En greppvänlig och knådvänlig skål
Mason Cash Skål Mix Colour S24 har ett distinkt mönster på utsidan som ger dig extra grepp när du blandar. Detta gör det lättare att hålla skålen stadig och undvika att den glider eller tippar. Skålen har också en bred och grund form som gör det lätt att knåda deg i den. Du kan arbeta med stora mängder deg utan att behöva ta ut den ur skålen.
En perfekt storlek för alla dina bakbehov
Mason Cash Skål Mix Colour S24 har en diameter på 24 cm vilket gör den till en perfekt storlek för alla dina bakbehov. Du kan använda den för att blanda deg, kakor eller cookies. Skålen rymmer tillräckligt med ingredienser för att göra stora satser av dina favoritrecept.

Mason Cash Mix Colour S24 skål, cream finns i kategorin Skål. Mason Cash är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Skal