Mareld

Mareld Utekök modul, 3 delar med diskho

8 990 kr
I lager    Sponsrad länk för Bagaren och Kocken

Du får här ett komplett utekök från Mareld, som i sig själv kan fungera som ett kök utomhus, eller du kan köpa till fler moduler och utöka det efter dina behov. I setet här får du:

Arbetsbänk 90 x 60 cm
Hörnelement 60 x 60 cm
Arbetsbänk 90 x 60 cm med diskho

Dessa kan kombineras med extra arbetsbord med eller utan diskho eller med hörnelement. Bygg ett kök som passar dig och din terrass. Modulerna är tillverkade av pulverlackerat aluminium och polywood, ett material som liknar trä, men är mer hållbart och lätt att rengöra. Under varje modul finns en praktisk hylla där du kan förvara köksredskap, grilltillbehör eller allt annat du behöver. Uteköket är väderbeständigt och lätt att montera och flytta.
Arbetshöjden på det utomhus köket är 84 cm från marken. Alla moduler har ett bakpanel på 127 cm, där de tillhörande hyllorna kan placeras i önskad höjd. Med Mareld uteköket får du en lyxig och funktionell plats att laga mat och njuta av maten i det fria.

Mareld Utekök modul, 3 delar med diskho finns i kategorin Utekök. Mareld är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Utekök