Magnor

Magnor Swirl champagneglas 22 cl, vit

479 kr
I lager    Sponsrad länk för Bagaren och Kocken

Swirl glass är en exklusiv och unik serie konstglas, designad av den välkända konstnären Camilla Prytz. Detta mångsidiga champagneglas fungerar som ett mousserande glas och dessertglas, och det finns i sex olika färgblandningar. Med en rad olika färger att välja mellan kan du skapa din egen unika kombination av glas som perfekt matchar din personliga stil och preferenser. Oavsett om du vill blanda och matcha färger eller hålla dig till en enfärgad färgserie, kommer dessa glas att lägga till en extra dos av individualitet och elegans till ditt serveringsset.
Varje Swirl-glas är ett äkta norskt hantverk, tillverkat av den finaste kristallen. De blir noggrant munblåsta av duktiga glasblåsare i glaskojan på Magnor Glassverk, i samarbete med Camilla själv. Alla konstglas är unika, med en signatur som bär konstnärens personliga prägel. Oavsett om det är en avkopplande vardagskväll eller ett speciellt tillfälle är dessa diskmaskinssäkra glasen idealiska för snabb rengöring och användning.
Glasen rymmer 22 centiliter, och deras spiralrörelse symboliserar att glasen är ett levande konstverk. Camilla har skapat sitt drömglas och i Swirl-serien hittar du glas som är perfekta för vatten, vin och kaffe. Ett oumbärligt tillskott till din samling!

Magnor Swirl champagneglas 22 cl, vit finns i kategorin Champagneglas. Magnor är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Champagneglas