Kitchenware by Tareq Taylor

Kitchenware by Tareq Taylor Vivian kastrull, 1,5 liter, aluminium

509 kr
I lager    Sponsrad länk för Bagaren och Kocken

Kastrullen Vivian från Kitchenware by Tareq Taylor är tillverkad av gjuten aluminium, vilket ger den en energieffektiv och jämn värmefördelning över både botten och sidorna. Den har även en keramisk non-stick-beläggning i två skikt som tål alla typer av köksredskap. Kan användas med alla typer av värmekällor, klarar en ugnstemperatur på 240°C och tål maskindisk. Ett utmärkt val för dig som letar ett snyggt och tåligt kokkärl som passar för många typer av recept. Rymmer 1,5 liter. Glaslock medföljer.
Tareq Taylor är en av Sveriges allra mest populära kockar. Bland hans många prestationer finns bland annat Malmö-restaurangen Kockeriet, medverkan i flera uppskattade tv-program och en vinst i Kockarnas kamp 2017. När du handlar från Kitchenware by Tareq Taylor får du alltid produkter av hög kvalitet, framtagna utifrån ett brinnande intresse för matlagning.

Kitchenware by Tareq Taylor Vivian kastrull, 1,5 liter, aluminium finns i kategorin Gryta. Kitchenware by Tareq Taylor är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Gryta