KitchenAid

KitchenAid Artisan KSM125 PSEJP 4,8 liter, juniper

8 410 kr
I lager    Sponsrad länk för Bagaren och Kocken

Dyk ner i kulinariska experiment med KitchenAid ARTISAN 4,8 liters matberedare med lutande huvud, ett mästerverk av funktionalitet och estetik. Den ikoniska, tidlösa och elegant rundade designen gör den inte bara till en fröjd för ögat, utan också otroligt användarvänlig och lätt att rengöra.
Med en imponerande uteffekt på 300 W och ett robust planetariskt omrörningssystem blir matlagningen en barnlek. Köksmaskinens stabilitet och robusthet understryks av materialet helt i metall, och du kan känna dig trygg med fem års garanti. Den enkla elektroniska hybridhastighetsregleringen ger dig exakt kontroll, och maskinen förlorar inte ström mellan motor och tillbehör.
Utforska en mängd olika kulinariska upplevelser med de medföljande tillbehören. Den medföljande 4,8-litersskålen i polerat rostfritt stål har ett ergonomiskt handtag och kan enkelt diskas i diskmaskin. Skålen rymmer upp till 1 kg vetemjöl, så att du tryggt kan utforska allt från kakor och grädde till bröddeg och potatismos. Med tillbehör som ballongvisp, platt visp och elektrisk krok är du rustad för att ta itu med olika recept och utmaningar i köket.
Få ännu mer inspiration med KitchenAids dedikerade digitala plattform. Den medföljande appen ger dig tillgång till en myriad av recept och kreativa matlagningstips. Gå med i en levande gemenskap av matentusiaster och få inspiration från andra passionerade kockar. Appen är intuitiv och användarvänlig och ger dig en unik möjlighet att utforska, lära dig och skapa läckra måltider med din KitchenAid köksmaskin.

KitchenAid Artisan KSM125 PSEJP 4,8 liter, juniper finns i kategorin Köksassistent. KitchenAid är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Köksassistent