KitchenAid

KitchenAid Artisan 5KSM70SHXE köksmaskin 6,6 liter, medallion silver

9 999 kr
I lager    Sponsrad länk för Bagaren och Kocken

Med KitchenAid Artisan 5KSM70SHX får du en exceptionellt kraftfull, tålig och tystgående köksmaskin. Den kombinerar KitchenAids mest kraftfulla motor med den maximala skålkapaciteten på hela 6,6 liter – allt förpackat i den ikoniska designen med klassiska kurvor. Självklart finns den i en rad olika färgval, så att du kan hitta den maskin som passar bäst i just ditt kök.
Din nya köksmaskin hjälper dig att knåda även de tuffaste degarna, blanda kompakta ingredienser och bearbeta större volymer. Den stora rostfria skålen är konstruerad för att klara av allt du lägger i den, så att du enkelt kan laga mat åt stora sällskap. Knåda pizzadeg, blanda kaksmet, vispa maränger eller gör pulled pork åt hela släkten – helt utan ansträngning.
Att välja en köksmaskin med lyftarm är fördelaktigt om du ofta arbetar med stora mängder ingredienser, eftersom den är extra kraftfull och robust. Med spaken kan du enkelt höja och sänka mixerskålen till rätt läge, där den sedan låses fast för maximal stabilitet. Tack vare skålens ergonomiska handtag är den lätt att placera och lyfta av, även när skålen är full.
KitchenAid Artisan 5KSM70SHX har ett elliptiskt rörelsemönster med mer än 60 beröringspunkter, vilket ger en betydligt mer grundlig blandning. Den har 11 flexibla hastigheter med skjutreglage och mjukstart med långsam upptrappning till vald hastighet för att minimera stänk. Den har även den nya vändhastigheten, skonsam nog för att vända ner sköra ingredienser och bevara luften i smeten – något som normalt behöver göras för hand.
Till köksmaskinen medföljer en 6,6 liters rostfri skål, stänkskydd, trådvisp, degkrok, flatblandare och dubbel flatblandare med silikonvinge. Du kan även komplettera med över 15 extra delar för att öppna en ny värld av kulinariska möjligheter, alltifrån hemmagjord korv och lasagne till sallader, glass och hemmagjort mjöl.
Du har 5 års garanti och 15 års reparationslöfte på din Artisan 5KSM70SHX köksmaskin, så att du kan vara säker på att du har en pålitlig kökskamrat i många år framöver.

KitchenAid Artisan 5KSM70SHXE köksmaskin 6,6 liter, medallion silver finns i kategorin Köksassistent. KitchenAid är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Köksassistent