KitchenAid

KitchenAid Artisan 5KSM70SHXE köksmaskin 6,6 liter + 5KSMICM Ice Cream Maker, medallion silver

12 349 kr
I lager    Sponsrad länk för Bagaren och Kocken

KitchenAid Artisan 5KSM70SHXE är en exceptionellt kraftfull, tålig och tystgående köksmaskin. Den ger dig en kombination av KitchenAids mest kraftfulla motor och en stor skålkapacitet på 6,6 liter, allt förpackat i den ikoniska designen med klassiska kurvor. Till den här varianten medföljer även 5KSMICM Ice Cream Maker, så att du kan använda din köksmaskin för att göra otroligt god hemmagjord glass. Självklart finns setet i många olika färgval, så att du kan hitta den maskin som passar bäst i just ditt kök.
Med KitchenAid Artisan kan du enkelt knåda de tuffaste degarna, blanda kompakta ingredienser och bearbeta större volymer. Den är utrustad med en lyftarm, vilket är fördelaktigt för dig som ofta arbetar med större mängder ingredienser eftersom den är extra kraftfull och robust. Den stora rostfria skålen är designad för att klara av stora mängder, vilket gör att den kommer väl till pass när du lagar mat åt stora sällskap. Knåda pizzadeg, blanda kaksmet, vispa maränger eller gör pulled pork åt hela släkten – helt utan ansträngning.
Köksmaskinen har ett elliptisk rörelsemönster med över 60 beröringspunkter, vilket ger dig en otroligt grundlig blandning. Den erbjuder 11 flexibla hastigheter med skjutreglage, samt mjukstart med långsam upptrappning till vald hastighet för att minimera stänk. Den är även utrustad med den nya vändhastigheten, som är skonsam nog för att vända ner sköra ingredienser och samtidigt bevara smetens luftighet (något som normalt behöver göras för hand).
5KSMICM Ice Cream Maker är ett förstklassigt tillbehör som på nolltid förvandlar din KitchenAid Artisan till en glassmaskin. En glasskål med kapacitet på 1,9 liter och otroligt snabb körtid – på mindre än en halvtimme har du glass eller sorbet redo. Blandredskapet roterar i skålen och skrapar sidorna, vilket ger en jämn frysning och gör att ingredienserna blandas ordentligt. I den här modellen har både blandredskap och glasskål en ny förbättrad design, med ny montering och nya handtag som är ännu enklare att ansluta till din KitchenAid. Du har två års garanti på din Ice Cream Maker.
Till köksmaskinen medföljer en 6,6 liters rostfri skål, stänkskydd, trådvisp, degkrok, flatblandare och dubbel flatblandare med silikonvinge. Om du vill kan du komplettera den med fler delar för ännu fler möjligheter i köket, med redskap för allt från hemmagjord korv och lasagne till sallad och hemmagjort mjöl.
Du har 5 års garanti och 15 års reparationslöfte på din Artisan 5KSM70SHX köksmaskin, så att du kan vara säker på att du har en pålitlig kökskamrat i många år framöver.

KitchenAid Artisan 5KSM70SHXE köksmaskin 6,6 liter + 5KSMICM Ice Cream Maker, medallion silver finns i kategorin Köksassistent. KitchenAid är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Köksassistent