Jamie Oliver

Jamie Oliver Trancherkniv 20 cm

549 kr
I lager    Sponsrad länk för Bagaren och Kocken

Med den här förskäraren från Jamie Oliver får du en välbalanserad kniv med fantastisk precision – perfekt för söndagssteken, julskinkan, ugnsrostad blomkål eller helstekt kyckling. Trancherkniven är ishärdad, vilket ger den både extra slitstyrka och en överlägsen prestanda. Den är dessutom otroligt välbalanserad, så att du får ett grepp som är både bekvämt och säkert. Bladets längd är 20 centimeter och knivens totallängd är 33,5 centimeter. En solklar favorit i köket som gör det extra roligt att laga mat.
Jamie Oliver och det franska märket Tefal är tillsammans det perfekta matlagningsteamet, och har tagit fram  produkter ihop i närmare två decennier. I samarbetet bidrar Jamie med sin stora kunskap och passion för mat, medan Tefal står för den innovativa tekniken och den förstklassiga kvaliteten. Resultatet är riktigt bra produkter som gör matlagning från grunden till en riktig fröjd.

Jamie Oliver Trancherkniv 20 cm finns i kategorin Trancherkniv. Jamie Oliver är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Trancherkniv