Jamie Oliver

Jamie Oliver Chop & Shaker minihackare 450 ml, blå

229 kr
I lager    Sponsrad länk för Bagaren och Kocken

Skapa en fest av smaker med Jamie Oliver Chop & Shaker, din ultimata kökskompis för att hacka och blanda hemlagad salsa, pesto, dressing, dipp, marinad och sås.
Denna smarta manuella minihackare gör det enkelt att tillaga dina favoriträtter på nolltid och eftersom den är strömlös kan du använda den var som helst, både inomhus och utomhus. Med de starka, patenterade bladen i rostfritt stål kan du krossa allt från hårda ingredienser som nötter och morötter till lök utan att det går sönder. Allt du behöver göra är att tillsätta ingredienserna, stänga det spillsäkra locket och dra i handtaget eller skaka behållaren. Ju mer du drar, desto finare blir resultatet.
Chop & Shaker minihackare är utformad för långvarig användning med ett patenterat system som inkluderar en extra hållbar dragsnodd för snabb och effektiv hackning. Det spillsäkra locket sitter säkert på plats tack vare det säkra låssystemet, så att du kan skaka behållaren utan att oroa dig. Från hackning av lök, grönsaker, örter och nötter till perfekt blandad salsa, pesto, dressing, dipp, marinad eller sås - Chop & Shaker är en mångsidig lösning för alla recept. Och med en skål och blad som tål maskindisk är den också lätt att rengöra.
Upptäck en revolutionerande minihackare som kommer att förändra din matlagning - beställ Jamie Oliver Chop & Shaker minihackare idag och ta dina smaker till nästa nivå!

Jamie Oliver Chop & Shaker minihackare 450 ml, blå finns i kategorin Minihackare. Jamie Oliver är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Minihackare