iSi

iSi Creative Whip 0,5 liter, ivory white

879 kr
I lager    Sponsrad länk för Bagaren och Kocken

Är du en passionerad kok eller älskar du bara att experimentera i köket? Då är iSi Creative Whip 0,5 liter det perfekta redskapet för dig. Den här innovativa sifonen kommer att revolutionera hur du tillbereder och serverar mat. Med iSi Creative Whip kan du enkelt göra luftig flödeskum, smakrika mousser och krämiga såser. Den är också perfekt för att göra fräscha marinader, dressingar och cocktails. Bara fantasin sätter gränser för vad du kan skapa.
iSi Creative Whip är enkel att använda och förvara, och du doserar lätt mängden tack vare den smarta tryckknappen som säkerställer precisa och jämna resultat. Kvalitet och hållbarhet är garanterade med iSi Creative Whip, eftersom den är gjord av rostfritt stål och plast i högsta kvalitet. Den är också lätt att rengöra, eftersom alla delar kan skiljas åt och rengöras i diskmaskin. Den här modellen finns i flera olika färger.

iSi Creative Whip 0,5 liter, ivory white finns i kategorin Sifon. iSi är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Sifon