Infused Liquid Shrub Blåbär

I lager    Affiliate-länk till Infused Liquid

Med Infused Liquid's Shrub får du en unik smakupplevelse som tar dig tillbaka till 1600-talets England. Vi handtillverkar vår Shrub med de bästa råvarorna för att uppnå en perfekt balans mellan frukt, socker och vinäger. 

Dessa element blandas och mognar tillsammans för att skapa en unik och läskande smakupplevelse. Vår Shrubs är en ode till historien och traditionen men samtidigt en nytänkande och hantverksmässig tillverkning. Upptäck den läskande och mångsidiga drycken med Infused Liquid's Shrub.


Step back in time with Infused Liquid's Shrubs. Med sitt ursprung från 1600-talets England, har shrubbsen en rik historia att erbjuda. Ursprungligen användes de för att konservera frukt med vinäger, men i de brittiskt koloniserade delarna av Amerika utvecklades recepten. Späd din shrub med sodavatten och njut av en läskande måltidsdryck med många av vinets karaktäristika. Upplev historien i ett glas med Infused Liquid's Shrubs.

Ingredienser

Infused Liquid Shrub Blåbär finns i kategorin 413. Infused Liquid är ett av våra märken som säljs direkt av Infused Liquid.

Läs mer…

413