HAY

HAY X-Large Square isform, peach

239 kr
I lager    Sponsrad länk för Bagaren och Kocken

Vill du göra dina drinkar mer attraktiva och hålla dem kalla längre? Då behöver du HAYs isform, som låter dig skapa tolv stora och snygga isbitar med en enkel och smidig design. HAYs isform är tillverkad av flexibel och hållbar silikon, som gör det lätt att ta ut och rengöra isbitarna. Dessutom tål den maskindisk, så du slipper krångla med handdisk.
Varför ska du välja HAYs isform?
HAYs isform är inte som andra isformar. Den har flera unika egenskaper som gör den till ett måste för alla som älskar drinkar. Här är några av dem:Stora isbitar: HAYs isform ger tolv stora isbitar. Det betyder att de smälter långsammare än vanliga isbitar, vilket håller din drink kall och fräsch längre. Dessutom ser de mycket snyggare ut i glaset än små och tråkiga isbitar.Flexibel silikon: HAYs isform är gjord av högkvalitativ silikon, som är både flexibel och hållbar. Det gör det enkelt att trycka ut isbitarna ur formen utan att de fastnar eller spricker. Silikonet är också motståndskraftigt mot fläckar, lukter och bakterier, så du kan vara säker på att dina isbitar är rena och fräscha.

HAY X-Large Square isform, peach finns i kategorin Isformar. HAY är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Isformar