HAY

HAY Långt ljus-set 6 st, off-white

289 kr
I lager    Sponsrad länk för Bagaren och Kocken

HAY ljus är mer än bara ljuskällor, de är konstnärliga element som kan förhöja estetiken i vilket rum som helst. Oavsett om du vill skapa en mysig stämning, en festlig atmosfär eller en slående kontrast, kan du hitta det perfekta HAY ljuset för dina behov. HAY ljus är tillverkade i Italien och de finns i en mängd olika former, storlekar och färger. Du kan välja mellan vridna, koniska eller spiralformade ljus i olika nyanser och längder. Du kan också blanda och matcha olika HAY ljus för att skapa unika kompositioner som speglar din personlighet och stil. HAY ljus är inte bara vackra, utan också hållbara och långvariga. De brinner jämnt och långsamt, vilket ger dig timmar av njutning.
HAY ljus är också lätta att använda och ta hand om. Du behöver bara klippa veken innan varje användning, hålla dem borta från drag och brännbara föremål, och förvara dem på en sval och torr plats. HAY ljus är den perfekta gåvan till dig själv eller någon du älskar. De är dekorativa objekt som kan förvandla vilket rum som helst till en speciell plats.

HAY Långt ljus-set 6 st, off-white finns i kategorin Ljus. HAY är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Ljus