Fjäråskupan

Fjäråskupan Strikt köksfläkt extern 90 cm, svart

35 355 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för Bagaren och Kocken

Köksfläkten Strikt från Fjäråskupan är en väggmonterad fläkt i elegant design, utrustad med en upphöjd undersida för effektiv osupptagning. Designen kännetecknas av sina polerade hörn och sin sofistikerade kontrollpanel – snygga detaljer som gör att fläkten passar perfekt in i de allra flesta kök. Ett bra val för dig som vill ha en fläkt som levererar både formspråk och funktion.
Den här externa modellen av Strikt köksfläkt har åtta hastigheter att välja mellan och en motorkapacitet på 1200 m³ i timmen. Filtret är av klass A och fläkten är även utrustad med dimbar LED-belysning i en färgtemperatur på 3000 K, vilket gör det enkelt att få till en behaglig arbetsbelysning vid spisen. Genom att registrera din fläkt på Fjäråskupans hemsida inom två år från inköpsdatum får du dessutom hela fem års garanti. Precis som alla fläktar i Fjäråskupans sortiment är Strikt designad i Sverige och tillverkas för hand på märkets egen fabrik i Torslanda.

Fjäråskupan Strikt köksfläkt extern 90 cm, svart finns i kategorin Köksfläkt. Fjäråskupan är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Köksfläkt