Fjäråskupan

Fjäråskupan Exklusiv köksfläkt extern 90 cm, rostfritt stål

31 570 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för Bagaren och Kocken

Exklusiv köksfläkt var Fjäråskupans allra första vägghängda köksfläkt. Den introducerades redan 1989 när Fjäråskupan var ett nystartat företag. Med sin tidlösa design är den än idag en populär modell – ett självklart val för det klassiska köket. Finns i flera färger och storlekar.
Den här externa modellen av Exklusiv-fläkten är väggmonterad, med åtta hastigheter att välja på och en motorkapacitet på 1200 m³ i timmen. Filtret är klass A och fläkten är utrustad med dimbar LED-belysning i en färgtemperatur på 3000 K, vilket gör det enkelt att skapa en trevlig arbetsbelysning och få god överblick vid spisen. Precis som alla Fjäråskupans fläktar är även Exklusiv designad och tillverkad i Sverige på märkets egen fabrik i Torslanda. Om du registrerar din fläkt på Fjäråskupans hemsida inom två år från inköpsdatum får du dessutom hela fem års garanti.

Fjäråskupan Exklusiv köksfläkt extern 90 cm, rostfritt stål finns i kategorin Köksfläkt. Fjäråskupan är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Köksfläkt