Fjäråskupan

Fjäråskupan Exklusiv köksfläkt extern 70 cm, rostfritt stål

30 970 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för Bagaren och Kocken

Köksfläkten Exklusiv är själva symbolen för Fjäråskupans fläktar. Den är deras allra första väggmonterade fläktmodell, som formgavs redan 1989 när Fjäråskupan var ett nystartat företag. En tidlös klassiker, som än idag är ett utmärkt val för det stilrena köket. Precis som alla Fjäråskupans fläktar är även Exklusiv designad och tillverkad i Sverige, på märkets egen fabrik i Torslanda.
Den här externa modellen av Exklusiv-fläkten är väggmonterad, har åtta hastigheter att välja mellan och levererar en motorkapacitet på 1200 m³ i timmen. Filtret är klass A och fläkten är utrustad med dimbar LED-belysning i en färgtemperatur på 3000 K, vilket gör det enkelt att skapa en behaglig arbetsbelysning och få god överblick vid spisen. Om du registrerar din fläkt på Fjäråskupans hemsida inom två år från inköpsdatum får du dessutom hela fem års garanti.

Fjäråskupan Exklusiv köksfläkt extern 70 cm, rostfritt stål finns i kategorin Köksfläkt. Fjäråskupan är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Köksfläkt