Fjäråskupan

Fjäråskupan Exklusiv köksfläkt extern 60 cm, rostfritt stål

30 670 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för Bagaren och Kocken

Exklusiv köksfläkt är själva symbolen för Fjäråskupans fläktar. Den var nämligen deras första väggmonterade köksfläkt och formgavs redan 1989, när Fjäråskupan var ett nystartat företag. En tidlös klassiker, som än idag är ett självklart val för den stilrena köksinredningen. Precis som alla Fjäråskupans fläktar är även Exklusiv designad och tillverkad i Sverige, på märkets egen fabrik i Torslanda.
Den här externa modellen av Exklusiv köksfläkt är väggmonterad, med åtta hastigheter att välja på och en motorkapacitet på 1200 m³ i timmen. Filtret är klass A och fläkten är utrustad med dimbar LED-belysning i en färgtemperatur på 3000 K, vilket gör det enkelt att skapa en behaglig arbetsbelysning och få god överblick vid spisen. Om du registrerar din fläkt på Fjäråskupans hemsida inom två år från inköpsdatum får du dessutom hela fem års garanti.

Fjäråskupan Exklusiv köksfläkt extern 60 cm, rostfritt stål finns i kategorin Köksfläkt. Fjäråskupan är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Köksfläkt