Fiskars

Fiskars Norden grillpanna 26 cm gjutjärn

1 119 kr
I lager    Sponsrad länk för Bagaren och Kocken

Den här grillpannan från Fiskars är perfekt för dig som längtar efter något lättskött! Pannan är gjord i högkvalitativt gjutjärn, som tål höga temperaturer extra bra. Gjutjärn har även naturliga non-stickegenskaper som du kommer att älska. En unik mineralbehandling, Thermium, gör det ännu svårare för mat att fastna.
Grillpannan är en del av Fiskars Norden-serie, där vi finner tidlösa produkter i nordisk stil. Här har man inspirerats av traditionell nordisk matlagning, och alla produkter tillverkas i Finland. Här framhävs matens rika smaker och du behöver inte oroa dig för rost eller komplicerad behandling av ytan. Det snygga handtaget är gjort i björkträ från Finland, och är avtagbart. 
Specifikationer: 
- Material: Gjutjärn- Tål höga temperaturer.- Naturliga non-stickegenskaper. Unik mineralbehandling - Thermium. - Avtagbart handtag i björkträ från Finland. - Tillverkad i Finland. - Enkel att underhålla. - Ugnssäker upp till 240°. - Vikt: 3794 g- Mått: 26 cm

Fiskars Norden grillpanna 26 cm gjutjärn finns i kategorin Stekpanna. Fiskars är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Stekpanna