Eva Solo

Eva Solo Eva Trio Blandskål 4 liter, mattsvart

269 kr
I lager    Sponsrad länk för Bagaren och Kocken

Här har du ett praktiskt, multifunktionellt köksredskap med en noggrant genomtänkt design. Eva Trio blandskålar har raka sidor och bred botten, så att du kan bearbeta innehållet ordentligt. Den är försedd med en gummikant i botten och står därför helt stadigt på köksbänken. Dessutom har den ett handtag speciellt utformat för att ge extra bra grepp och en praktisk hällpip.
Denna mixerskål har en kapacitet på fyra liter och är idealisk när du vill tillaga extra stora mängder mat. Den kan användas för att blanda större sallader, potatismos, fyllning, eller för att baka större mängder deg, för att vispa och även för ett vattenbad, eftersom den tål upp till 100°C.
Eva Trio blandarskålar är designade och tillverkade i Danmark av 100 % återvunnen och återvinningsbar plast. De tål diskmaskin, frys, mikrovågsugn och i allmänhet temperaturer upp till 100 grader C. De finns i fyra storlekar och kan kompletteras med ett praktiskt, multifunktionellt lock som kan köpas separat.

Eva Solo Eva Trio Blandskål 4 liter, mattsvart finns i kategorin Skål. Eva Solo är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Skal