Eva Solo

Eva Solo Eva Trio Blandskål, 3 liter, ljusgrön

197 kr
I lager    Sponsrad länk för Bagaren och Kocken

Här har du ett praktiskt, multifunktionellt köksredskap med en noggrant genomtänkt design. Eva Trio blandskålar har raka sidor och bred botten så att du kan bearbeta innehållet ordentligt. Den är försedd med en gummikant i botten så att skålen står stadigt på köksbänken. Dessutom har den ett handtag speciellt utformat för att ge extra bra grepp och har en praktisk hällpip.
Denna mixerskål har en kapacitet på tre liter och är idealisk när du vill tillaga större mängder mat. Den kan användas för att blanda större sallader, potatismos, fyllning, eller för en större deg, för att vispa och även för ett vattenbad eftersom den tål upp till 100°C.
Eva Trio blandskålar är designade och tillverkade i Danmark av 100 % återvunnen och återvinningsbar plast. De tål diskmaskin, frys, mikrovågsugn och i allmänhet temperaturer upp till 100°C. De finns i fyra storlekar och kan kompletteras med ett praktiskt, multifunktionellt lock som kan köpas separat.

Eva Solo Eva Trio Blandskål, 3 liter, ljusgrön finns i kategorin Skål. Eva Solo är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Skal