Eva Solo

Eva Solo Eva Trio Blandskål, 1,5 liter, vit

170 kr
I lager    Sponsrad länk för Bagaren och Kocken

Med blandskålen Eva Trio får du ett praktiskt, multifunktionellt köksredskap, som gör olika matlagningssituationer mycket enkla att genomföra. Den är utrustad med en gummikant i botten för att stå stadigt på köksbänken och är även specialdesignad för att ge ett extra bra grepp. Eva Trio blandskålar har raka sidor och bred botten, så att du kan bearbeta innehållet ordentligt. Blandskålen har en kapacitet på 1,5 liter och kan användas för att blanda ihop sallader, potatismos, fyllning, liten deg, vispgrädde eller för att användas som ett vattenbad – då den tål upp till 100 °C. Blandskålen har även en praktisk hällpip för när innehållet ska hällas upp i en kanna eller i en mindre serveringsskål. Den tål diskmaskin, frys, mikrovågsugn och i allmänhet temperaturer upp till 100 °C.
Eva Trio blandarskålar är designade och tillverkade i Danmark av 100 % återvunnen och återvinningsbar plast. De finns i fyra storlekar och har ett praktiskt multifunktionellt lock som kan köpas separat.

Eva Solo Eva Trio Blandskål, 1,5 liter, vit finns i kategorin Skål. Eva Solo är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Skal