DeLonghi

DeLonghi PrimaDonna Elite Experience kaffemaskin

16 190 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för Bagaren och Kocken

Njut av en optimal kaffeupplevelse med DeLonghi PrimaDonna Elite Experience kaffemaskin. Den stilrena finishen i rostfritt stål med pekskärm ger en elegant touch till ditt kök, med innovativa funktioner som gör kaffebryggningen till en barnlek. Du kan även ansluta till din kaffemaskin via Bluetooth med Coffee Link-appen, där du välja från ett brett urval av drycker för att njuta av ditt favoritkaffe hemma. Du även skapa och justera egna recept, samt hantera upp till sex användarprofiler både via displayen och appen.
Med PrimaDonna Elite Experience kan du enkelt brygga både kaffe och mjölkbaserade drycker med bara en knapptryckning. Tack vare maskinens pumptryck på 19 bar säkerställs en optimal extraktion av kaffets smak och arom, och om du vill kan du brygga två koppar espresso samtidigt. Det automatiska LatteCrema-systemet låter dig även njuta av ett tätt och krämigt mjölkskum i optimal temperatur.
Maskinens mjölkkanna är utrustad med automatisk rengöring, vilket garanterar en hygienisk bryggupplevelse varje gång. Du kan välja mellan ett brett urval av drycker, inklusive 13 förprogrammerade recept. Maskinen maler den perfekta mängden bönor precis före bryggningen, vilket låter dig njuta av nymalet kaffe i varje kopp.
Ha ditt kaffe redo med ett enda tryck på pekskärmen och unna dig nymalet kaffe enligt dina personliga preferenser. DeLonghi PrimaDonna Elite Experience gör din kaffeupplevelse extra lyxig – perfekt för att få en bra start på dagen, varje dag.

DeLonghi PrimaDonna Elite Experience kaffemaskin finns i kategorin Kaffebryggare. DeLonghi är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Kaffebryggare