Cocktail Club

Cocktail Club Trådsil

143 kr
I lager    Sponsrad länk för Bagaren och Kocken

En trådsil från Cocktail Club kommer väl till pass när du ska servera lyxiga drinkar hemma. Ibland kan en finmaskig sil nämligen behöva användas ihop med din vanliga strainer för att du ska få drinken helt slät. Du håller då de båda silarna över glaset för att dubbelsila drinkblandningen och få ett riktigt slätt och gott resultat.
Med produkter från Cocktail Club blir det enkelt att blanda drinkar med ett otroligt resultat. Deras produkter är nämligen utvecklade ihop med skickliga bartenders från Norden, som har delat med sig av sin kunskap för att skapa ett set med alla delar du behöver för att operera som ett proffs bakom baren. Perfekt när du vill servera dina gäster drinkar som imponerar och tar middagen eller festen till nästa nivå. Som komplement till produkterna finns även en app där du hittar både drinkrecept och videor där redskapen demonstreras. En hemmabar i nätt format som erbjuder en hel värld av drinkar att utforska.

Cocktail Club Trådsil finns i kategorin Barutrustning. Cocktail Club är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Barutrustning