Caso

Caso Vakuum VC 100

1 079 kr
I lager    Sponsrad länk för Bagaren och Kocken

Få ut så mycket som möjligt av din mat. Genom att vakuumförpacka maten håller den längre och skyddas från att få frostskador i frysen. Om du t.ex ska marinera kött är det optimalt att göra det i en vakuumförpackad påse då köttet suger i sig ännu mer smak och blir extra gott och smakrikt. Du kan enkelt reglera vakuumstyrkan vilket är perfekt för känsliga matvaror. Den här vakuumförpackaren från Caso har fler smarta funktioner som; elektronisk temperaturkontroll, helautomatisk vakuumprocess och tätning samt en avtagbar vakuumkammare. Oavsett vilken längd du väljer att ha på påsen är max. rullbredd alltid 30 cm.

Caso Vakuum VC 100 finns i kategorin Vakuumförpackare. Caso är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Vakuumförpackare