Camelbak

Camelbak MultiBev 0,5/0,35 liter, terracotta rose

499 kr
I lager    Sponsrad länk för Bagaren och Kocken

Upptäck Camelbak MultivBev – en praktisk 2-i-1-behållare som du kan använda både som vattenflaska och termosmugg. Den mångsidiga behållaren är utrustad med dubbla vakuumisolerade väggar i rostfritt stål, som håller din dryck varm eller kall i flera timmar. Perfekt för att njuta av morgonkaffet, få i dig tillräckligt med vatten under dagen eller varför inte för att ta med en drink på utflykten med vännerna?
Vattenflaskans läckagesäkra Pak™ Cap är utrustad med en inbyggd förvaring för det praktiska rullbara locket till den avtagbara koppen, men du kan självklart även använda utrymmet för att förvara småsaker som tepåsar eller snacks. Den glidfria silikonbasen undertill ser till att muggen står stadigt, medan den pulverlackerade ytbeläggningen ger en yta som är både tålig och snygg. Designen är enkel att plocka isär och tål maskindisk. Fri från BPA, BPS och BPF.

Camelbak MultiBev 0,5/0,35 liter, terracotta rose finns i kategorin Termosmugg. Camelbak är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Termosmugg