Broil King

Broil King Crown 420 gasolgrill, svart

7 990 kr
I lager    Sponsrad länk för Bagaren och Kocken

Med gasolgrillen Broil King Crown 420 grillar du enkelt året om och garanterar både dig själv, familj och gäster en härlig stund runt matbordet. Gasolgrillen har en primär grillyta på 64x44 cm, vilket ger dig gott om utrymme att tillaga olika råvaror samtidigt. Här finns även en porslinemaljerad värmehylla som gör att du kan grilla på indirekt värme ovanför gallret. Grillen är utrustad med 4 brännare i rostfritt stål med effekt på 12,4 kW. På bägge sidor finns ett praktiskt sidobord på vilka du kan ställa ifrån dig skålar och andra redskap. Borden passar även bra till att förbereda råvarorna som ska grillas och ger dig möjlighet att till exempel blanda såser och dressingar vid grillen.
Att grilla är verkligen någonting som hör till den svenska sommaren, och med Crown 420 går det både snabbt och enkelt. Du får en praktisk grillbox i rostfritt stål/gjuten aluminium och Crown-serien garanterar dig hög kvalitet och lång livslängd. Locket är tillverkat i samma material som grillboxen och utrustat med både handtag och termometer. Under grillytan finns ett skåp med två dörrar samt redskapskrokar.

Broil King Crown 420 gasolgrill, svart finns i kategorin Gasolgrill. Broil King är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Gasolgrill