Broil King

Broil King Baron 490 gasolgrill, svart

12 895 kr
I lager    Sponsrad länk för Bagaren och Kocken

Med en kraftig gasolgrill garanterar du härliga kvällar under hela sommaren, och det är precis vad Broil King Baron 490 gör. Baron 490 är utrustad med 4 rostfria huvudbrännare på 12,4 kW, en sidobrännare och en rotisserie-brännare på 4,4 kW. Tillsammans med en grillyta på 64x44 cm kan du grilla mängder av råvaror samtidigt och servera en läcker middag. Grillen har nedfällbara sidobord som är praktiska när du ska förbereda dina rätter, blanda såser eller bara ställa ifrån dig drycken. De upplysta vreden bidrar till en elegans men gör det också möjligt att grilla i mörkret.
Sammantaget är Baron 490 är pålitlig gasolgrill som gör jobbet rätt och effektivt. Den är utrustad med en grillbox i gjuten aluminium med livstidsgaranti, och därunder hittar du ett skåp med två dörrar till effektiv förvaring. Allt som saknas är att du bjuder in vänner och familj till en härlig grillkväll.
Regulator ingår

Broil King Baron 490 gasolgrill, svart finns i kategorin Gasolgrill. Broil King är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Gasolgrill