Bosch

Bosch MS62B6190 stavmixer, 1000 W, svart

1 590 kr
I lager    Sponsrad länk för Bagaren och Kocken

En stavmixer är ett oumbärligt verktyg – kanske ett av de allra mest praktiska redskapen i köket. Till den här stavmixern från Bosch medföljer även ballongvisp, mixerbägare och matberedare. Den har en stilren svart design och är utrustad med en kraftfull motor på 1000 watt.
Tack vare QuatroBlade, med fyra slitstarka och extra vassa knivar, kan du snabbt och enkelt mixa även de tuffaste ingredienserna. Vill du istället ha hjälp att skiva grönsakerna? Inga problem. Med hjälp av den medföljande matberedaren kan du enkelt även blanda, skiva och riva. Du slipper hacka för hand och kan göra matlagningen ännu mer effektiv. I den medföljande mixerbägaren kan du direkt mäta upp de ingredienser du vill mixa. Den levereras även med ett lock, så att du även kan använda den som förvaring. 
Mixerns låga vikt, gummerade handtag och lättillgängliga knappar ger dig ett bekvämt och säkert grepp. Du har hela 12 hastigheter att välja på – från långsam hackning av ingredienser till snabbvispning av hemmagjord majonäs med extra turbofunktion. Tack vare det smidiga klickfästet kan du enkelt byta mellan tillbehören, som rengörs under rinnande vatten eller i diskmaskinen.

Bosch MS62B6190 stavmixer, 1000 W, svart finns i kategorin Stavmixer. Bosch är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Stavmixer