Ankarsrum

Ankarsrum AKM 6230 köksmaskin + blender, sunbeam yellow

8 489 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för Bagaren och Kocken

En kraftig köksassistent med läcker design och praktisk blender!
 
Med Ankarsrum Assistent Original skapar du enkelt magi i köket, samtidigt som du låter maskinen göra grovjobbet. Expert på att bearbeta degar och blanda ingredienser kommer köksassistenten se till att du får ut en maximal upplevelse av både matlagningen och bakningen. Starta dagen med härligt nybakat bröd och en supergod smoothie som du blandar med den tillhörande blendern!
 
Ankarsrums första köksassistent såg ljuset 1940 och blev genast en personlig favorit i flera svenska hushåll. I dag har assistenten blivit något av en klassiker och Ankarsrum har alltid strävat efter att uppgradera den så bra som möjligt. Den senaste versionen har en stark motor på 1500 watt och motoråterkoppling som gör att den automatiskt reglerar varvtal efter belastning. En smart funktion som gör att maskinen alltid jobbar på ett konstant varvtal och inte riskerar överbelastning!
 
Montera blendern på assistentens drivuttag och styr den genom vridknapparna på framsidan. Nu göra du enkelt supergod pesto, pastasåser, drinkar och mycket mer. Blenderna är tillverkad i tritan och håller hög kvalité. Knivarna krossar enkelt is och nötter, vilket gör att du också kan blanda härliga drinkar till dig själv och dina gäster!
 
Specifikationer:
- Färg: Lila. - Höjd: 36 cm.
- Bredd: 26,8 cm.
- Djup: 40 cm.- Vikt: 8,3 kg.
- Effekt: 1500 Watt.
 
Tillbehör:
- Degrulle, degkniv, mördegsvispar, spatula, jäslock & degkrok.
- Rostfri skål, 7 liter.
- Dubbelvisp med plastskål på 3,5 liter.  
- Blender i tritanplast, 1,2 liter.

Ankarsrum AKM 6230 köksmaskin + blender, sunbeam yellow finns i kategorin Köksassistent. Ankarsrum är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Köksassistent