Aarke

Aarke Drink Mixer Spruce Tonic + Carbonator 3, svart

2 299 kr
I lager    Sponsrad länk för Bagaren och Kocken

Aarke Carbonator 3 Kolsyremaskin - Upplev den ultimata kombinationen av stil och funktionalitet med Aarke Carbonator 3. Denna kolsyremaskin är inte bara en estetisk höjdpunkt i ditt kök, utan också en mästare på att skapa kolsyrat vatten så som du önskar. Tillverkad av premium rostfritt stål, erbjuder Carbonator 3 en hållbar och robust konstruktion som är byggd för att hålla. Med en manuell doseringsfunktion kan du skräddarsy nivån av kolsyra i ditt vatten, från en lätt bris till en kraftfull bubbelstorm. Maskinen är utrustad med ett precisionsmunstycke som garanterar en jämn och fin kolsyrebubbla varje gång. Carbonator 3 är designad för att vara användarvänlig och underhållsfri. Den är kompatibel med standard CO2-cylindrar som finns tillgängliga på marknaden, vilket gör det enkelt att byta ut och fortsätta njuta av ditt kolsyrade vatten. Denna modell finns tillgänglig i färgerna hammertone, polerat stål och svart, så att du kan välja den som bäst passar din personliga stil och ditt kök. PET-vattenflaska ingår, men kolsyrepatron måste köpas för sig.
Aarke Drink Mixer Spruce Tonic - Förvandla ditt kolsyrade vatten till en uppfriskande drink med Aarke Drink Mixer Spruce Tonic. Denna unika smaksättare ger en modern twist på den klassiska toniken med en distinkt smak av gran. Perfekt för att skapa sofistikerade alkoholfria drycker eller för att lägga till en extra dimension i dina gin och tonics. Flaskan är tillverkad av återvinningsbart glas och designad för att komplettera din Aarke Carbonator 3. En enda flaska ger cirka 15 blandade drycker.
Kombinera dessa två produkter för en fulländad dryckesupplevelse som inte bara smakar bra utan också ser fantastisk ut på din köksbänk.

Aarke Drink Mixer Spruce Tonic + Carbonator 3, svart finns i kategorin Kolsyremaskin. Aarke är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Kolsyremaskin